Uw online partner in reclame, belettering en bewegwijzering

Vluchtplanbord, wandbord voor ontruimingsplan.

Min: €0 Max: €70

Vluchtplanborden, vluchtplanhouders of wandbord voor ontruimingplan; bij ReklameExpress informeren wij u over de mogelijkheden om vluchtplannen  en ontruimingsplannen veilig en voor iedereen zichtbaar te maken. Een elementair onderdeel in de bewegwijzering in ieder gebouw of locatie en bovendien onmisbaar is deze wandhouder waarin de print van het vluchtplan of de plattegrond van de etage of verdieping zichtbaar blijft en veilig is afgeschermd.

We hebben de wandhouders in 2 formaten, A4 en A3 met aluminium wissellijst of als designmodel met aluminium profiel systeem P en systeem iX. Nieuw in ons assortiment is het model in kunststof acryl uitvoering, voordelig en prijstechnisch heel interessant en inmiddels al veel verkocht in hotel en bed&breakfast. Dit model Linfor is leverbaar in A4 en A3 geheel transparant en voorzien van zelfklevend tape voor snelle montage. Al deze lijsten zijn zowel horizontaal als vertikaal te monteren

Bestel hier uw vluchtplanborden en vluchtplanhouders voor binnen van uitstekende kwaliteit en tegen een scherpe prijs. Hier kunt u online alle formaten en uitvoeringen van vluchtplanborden direct bekijken en kopen. Wij leveren al de vluchtplanhouders direct uit voorraad tegen vaste verzendkosten.


Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »