Uw online partner in reclame, belettering en bewegwijzering

Bordjes met tekst als bewegwijzering wandmodel

Min: €0 Max: €35

Bordjes met tekst, bewegwijzeringsbordjes;

Voor de bewegwijzering binnen in gebouwen hebben wij een groot assortiment bedrijfsbordjes voor montage aan wand of deur altijd standaard op voorraad.

Deze bestemmingsbordjes zijn gemaakt van aluminium en voorzien van standaardtekst, als receptie, showroom, magazijn, kantine, garderobe of toiletbordje.

Functioneel bewegwijzeren moet duidelijk en eenvoudig zijn en iedereen verwijzen naar de juiste afdeling en ruimte, de standaardmaat geeft hierbij eenheid.

Deze aluminium tekst bordjes zijn uitermate geschikt voor de bewegwijzering in ieder bedrijf, praktijk, instelling of organisatie, ze zijn er in veel verschillende tekstuitvoeringen.

Deze wegwijsbordjes zijn ook geschikt voor de bewegwijzering in entree, receptie en ontvangstruimte, door meerdere onder elkaar te plaatsen maak je eenvoudig en goedkoop zelf een duidelijk overzichtsbord.

Het fraaie wandbordje is gemaakt van geanodiseerd aluminium profiel met eindkapjes en wordt compleet met tekst geleverd.

Is uw tekst er niet bij, dan maken we die, bestel hiervoor het bordje met de optie "met uw tekst" en mail de tekst naar [email protected] de bestelling komt dan even snel naar u toe.

Hier kunt u het assortiment bekijken en de bordjes ook direct online bestellen, direct klaar voor wandmontage.


Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »