Uw online partner in reclame, belettering en bewegwijzering

Kliklijst Budget Opti

Min: €0 Max: €75

Goedkope kliklijsten budgetmodel; de meest verkochte kliklijst  in ons assortiment aluminiumlijsten is het model Opti lijst, een actieklicklijst met echt lage prijs. ReklameExpress biedt deze budgetposterlijst ook aan in voordeelverpakking, extra voordelig. Bespaar geld met de aankoop van deze goedkope klicklijst en kijk ook naar de aanbieding als voordeel pak van 10 stuks in A4 en A3 formaat.

Deze kliklijst Opti in klein formaat A5, A6 wordt vaak gebruikt als kantoor en spreekkamerbordje in bedrijven en instellingen.U kunt eenvoudig een eigen print in deze lijstjes plaatsen dmv de aluminium klikprofiel.

De grotere formaten kliklijst als A4, A3 en A2 postermaat worden veel gebruikt als prijslijst in horeca en in supermarkt voor de weekaanbieding, ook die zijn makkelijk te wisselen. De echte grote lijsten in de postermaten A1 en 50x70 cm worden gebruikt in grootwinkelbedrijven en op verkoopactie plaatsen of op beursstand. Elke lijst heeft een transparantplastic folie die de poster beschermd.

Bestel nu eenvoudig kliklijsten voor binnen in deze budgetkwaliteit, Hier kunt u de goedkoopste kliklijst in de posterformaten direct bekijken en kopen. Wij leveren alle kliklijsten en posterlijsten direct uit de grote voorraad tegen vaste verzendkosten.


Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »