Uw online partner in reclame, belettering en bewegwijzering

Stoepbord voor vaste tekst

Min: €0 Max: €300

Stoepbord of Stoepborden met vaste tekst voor uw winkel nodig, wij informeren u over de mogelijkheden bij ReklameExpress, hier besteld u eenvoudig een reclamebord voor toepassing van vaste tekst. Maakt u een keus uit de vele mogelijkheden ook uit de vele verschillende uitvoeringen waaronder goedkope posterborden maar ook de professionele reclameborden in grote formaten. Een stoepbord met vaste tekst is duidelijk en makkelijk maar vaak kostbaar door de belettering die er op moet worden aangebracht. De vaste tekst of belettering met logo kan in onze eigen studio worden uitgevoerd de getoonde productprijzen zijn exclusief deze belettering die wordt per project berekend. De verkoopprijs is dus exclusief belettering.Een poster laten printen kost minder en is sneller te wisselen, een vaste tekst gaat langer mee, weegt u dat tegen elkaar af voordat u besteld.

Onze collectie stoepborden voor vaste tekst bestaat uit verschillende modellen, formaten en uitvoeringen, er is al een klein reclamebord Performer in wit gelakt met zwarte voet of kiest u model Eco in wit of zwart en stoepbord Super basic of Super max goed bestand tegen harde wind of de bewegende Topmover.Ook is er een beschrijfbaar stoepbord voor stiften waarop u zelf eenvoudig de aanbieding of tekst kan schrijven en wissen.

Voor de reclameborden met vaste tekst bieden wij de mogelijkheid deze te laten voorzien in onze eigen beletteringstudio van tekst, belettering met uw logo of huisstijl. Bekijk de verschillende modellen stoepborden online. Wij leveren al deze reclameborden direct uit onze megavoorraad tegen vaste verzendkosten.Prijs is exclusief belettering.


Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »