Uw online partner in reclame, belettering en bewegwijzering

Informatievitrine, wandvitrine, vitrinekast

Min: €0 Max: €1000

Wandvitrines, infokast of platte aluminiumvitrine; wij bieden de meeste keus en geven informatie over wandvitrines voor gebruik in alle ruimtes. We hebben de goedkope serie wandvitrines type Media voor binnengebruik, speciaal voor vereniging van eigenaren in flatgebouwen of clubgebouw en sportvereniging voor memo of informatie.

Voor gebruik buiten zijn er de serie Tradition, Classic en type 1000 modellen in veel formaten en waterdicht. De platte en dunne aluminium vitrines zijn alle voorbereid voor het plaatsen aan de wand of muur, montage is eenvoudig en snel te realiseren. De formaten zijn afgestemd op standaard posterformaten als er zijn; A3, A2, A1, A0 en grotere modellen, alle wandvitrines zijn afsluitbaar en voorzien van veiligheidsglas of slagvast kunststof ruiten. De grote en brede informatievitrines hebben een klep ipv deur en zijn uitgerust met gasveren om het openen te vereenvoudigen.

Vitrines van geanodiseerd aluminium voor binnen en waterproof buiten toepassing, laat u informeren op onze site. Hier kunt u het actuele aanbod platte vitrines in veel formaten direct bekijken en kopen. Wij leveren alle formaten vitrinekast direct uit voorraad tegen vaste verzendkosten, bestel hier online.


Pagina 1 van 2
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »