Uw online partner in reclame, belettering en bewegwijzering

Posterlijst met klikprofiel 25 mm

Min: €0 Max: €35

Kliklijsten, posterlijsten in standaard formaten met profiel 25 mm; bij ReklameExpress bestelt u eenvoudig kliklijsten voor binnen gebruik. We hebben in het assortiment kliklijsten met 20, 25 en 32 mm aluminium profiel alle standaard print en posterformaten zijn op voorraad. In de profielmaat 25 mm breed is er keus uit 6 standaardpapierformaten; Formaat A4 en A3 voor uw eigen print, en grotere A2, A1 en de postermaat 50x70 en 70 x 100 cm voor alle posters.

De grotere formaten als A0 hebben 32 mm breed aluminium profiel, kijkt u daarvoor in de andere rubriek. Al deze clicklijsten hebben een transparant beschermvel en handige kliklijsten rondom voor het snel en eenvoudig wisselen van de posters. Deze aluminium wisselijsten zijn erg handig voor het presenteren van dag of weekaanbiedingen in winkels maar ook voor verenigingsinfo en alle informatie. Als particulier is de lijst een fraai item in het interieur voor afwerking van uw poster.

Hier kunt u de profielmaat 25 in alle standaard posterformaten direct bekijken en kopen. De posterlijsten zijn alle voorzien van klikprofiel of kliklijst. Wij leveren al onze kliklijsten in A kwaliteit direct uit voorraad tegen vaste verzendkosten.


Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »