Uw online partner in reclame, belettering en bewegwijzering

Vitrine op palen infovitrine op staanders

Min: €0 Max: €1000

Vitrines op palen of op staanders kopen; wij informeren u graag en geven advies, kijk hier in de collectie van ReklameExpress naar de vele mogelijkheden van plattevitrines op palen of staanders. De dunne en platte informatievitrines worden tussen aluminiumprofielen staanders gemonteerd er ontstaat hiermee een stevig frame van duurzaam geanodiseerd aluminium voor buiten toepassingen.

U kunt bij ReklameExpress.nl kiezen uit verschillende maten vitrines gericht op de standaard postermaten als er zijn; A1, A2, en groot formaat A0 met keuze in staanders in verschillende buisprofielen van 60 mm, 90 mm rond of vierkant 80 mm.Deze dunne en platte vitrines zijn er in de maten vierkant 75x75 cm, rechthoekmodel 75x105 cm, en de grote modellen 75x135 cm en 100x135 cm. Koopadvies; kijk naar wat u in de vitrine wilt  communiseren, een print, poster of vele A4 printjes, bepaal hiermee de afmeting van de vitrine.

Plaatsingstip en advies; Wij bereiden de door u besteld vitrine en de palen helemaal voor op het afmonteren ter plekke, we persen bussen met schroefdraad en kunt u met de bijgeleverde bouten een eenvoudig stevig frame schroeven. Als u de vitrine en de palen tot 1 frame hebt samengeschroefd en het frame geheel in elkaar zet is het gereed voor plaatsing. Nodig voor het plaatsen zijn, grondboor, schep en waterpas, het werk is door 2 personen in een klein uurtje te doen. U heeft dan een duurzame en stijlvolle oplossing voor het presenteren van alle informatie, en voor jarenlang gebruik. Hier kunt u alle mogelijkheden voor vitrines op staanders direct bekijken en kopen. Wij leveren de vitrines op palen direct uit voorraad.

Bestel hier online in de webwinkel van de vitrinespecialist.


Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »