Uw online partner in reclame, belettering en bewegwijzering

Posterlijst 32mm profiel

Min: €0 Max: €45

Kliklijsten, posterlijst voor professioneel en intensief gebruik; Bij ReklameExpress bestelt u eenvoudig kliklijsten voor binnen gebruik laat u informeren over de toepassing en juiste keuze voor aankoop. In het assortiment kliklijsten is de 32 mm lijstbreedte het meest gebruikte profielmaat voor groot formaat posters vooral als er veelvuldig gewisseld moet worden. Ook in deze breedte maat klikprofiel van 32 mm zijn er 6 formaten beschikbaar, A3, voor eigen print of kleine posters, A2, A1 en de postermaat 50x70cm en 70x100cm voor poster.

Voor de hele grote postermaat A0 is een sterk en degelijke lijst met goed sluitend klikprofiel beschikbaar de postermaat is dan; 84x118,8 cm groot. Ook deze zware kliklijsten zijn standaard uitgevoerd met rondom klikprofiel en beschermvel, de montage aan de wand of muur is niet zichtbaar als de lijst is dichtgeklikt.

Hier kunt u de profielmaat 32 mm in posterformaten kliklijsten direct bekijken en kopen. Wij leveren al onze kliklijsten apart verpakt in A kwaliteit direct uit voorraad tegen vaste verzendkosten.


Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »