Uw online partner in reclame, belettering en bewegwijzering

Informatiestandaard, verwijsbord voor eigen print

Min: €0 Max: €400

Informatiestandaard of infostandaard, kijk naar onze uitgebreide collectie verplaatsbare verwijsstandaards voor uw eigen print en met eenvoudig wisselsysteem,  we hebben veel verschillende modellen en merken op voorraad.

Deze handige vloerstandaards worden veelal gebruikt voor bewegwijzering of mededelingbord voor informatie welke verplaatsbaar en flexibel inzetbaar moet zijn. De infostandaards zijn in vele uitvoeringen en maten leverbaar de papierformaten A5, A4, A3 en A2 worden het meest gebruikt, vooral de A4 en A3 leent zich voor eigen print welke u eenvoudig zelf op uw pc maakt, print en plaatst in de wissellijst.

Deze mobiele en verplaatsbare verwijsborden worden gebruikt in hotel, expositie, horeca, musea, praktijk, evenementen en alle openbare publieksruimten, de handige standaard met klicklijst maakt het wisselen van de mededeling erg eenvoudig. We hebben infostandaard met modellen in hoogte verstelbaar en flexibel voor horizontaal of vertikaal gebruik in ons assortiment.

Kijk naar de goedkope actiestandaard type A4 of de hogere en luxe uitvoering model Hip, alle direct leverbaar. Bekijk hier het ruime aanbod informatiestandaards en bestel direct.

Alle informatie vindt u op de productpagina en hier besteld u ook direct de informatiestandaard van uw keuze hier online in onze webwinkel.


Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »