Uw online partner in reclame, belettering en bewegwijzering

Posterlijst voor buiten spatwaterproof en afsluitbaar

Min: €0 Max: €65

Posterlijsten voor buiten spatwaterdicht met klikprofiel, bekijk alle standaardformaten. Deze aluminium en waterproof posterlijsten met kliklijsten hebben een transparant beschermvel, zijn afsluitbaar met een inbussleuteltje voor het beschermen van uw poster of print. In de aluminium klikprofielen kunt u de inhoud, uw print of poster eenvoudig plaatsen, de buitenlijsten zijn waterproof en daarmee geschikt voor buiten gebruik voor inlijsten van aanbiedingen of voor permanente mededelingen als openingstijden, instructie, menukaarten of toeristische informatie.

Alle lijsten in standaard papier en posterformaten zijn bij ons op voorraad, van A4, A3, A2, A1 tot de grote maat A0 en de posterformaten 50x70cm en 70x100 cm.

Kijkt u voor de juiste maat op onze informatie pagina "Alles over papierformaten" alvorens u gaat bestellen. Waterprooflijsten zijn goed afsluitbaar en gemaakt om alle informatie op elke plaats te laten zien. Het monteren van de lijst is eenvoudig en is onzichtbaar onder de aluminium klicklijst verborgen.

Bestel  posterlijsten voor buiten, snel en voordelig bij ReklameExpress.nl Bekijk de buitenkliklijsten en bestel direct. Wij leveren al deze posterlijsten uit voorraad tegen vaste verzendkosten, bestel ze hier online.


Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »