Uw online partner in reclame, belettering en bewegwijzering

Draaiend stoepbord, roterend tekstpaneel met rem

Min: €0 Max: €300

Draaiend stoepbord Topmover met ronddraaiend tekstpaneel voor uw winkel kopen; Bekijk eerst deze roterend topspinner stoepbord als reclamebord.

Deze top draait op de wind en is dus zeer opvallend, roteren trekt aandacht en attentiewaarde is groot. Het geheel is erg makkelijk verplaatsbaar door 2 geïntegreerde wieltjes en gemakkelijk van binnen naar buiten te plaatsen. Het doordacht remsysteem voorkomt te snel draaien, het displaypaneel in grijs RAL 7016, stabiel en solide basisplaat als voet in zwart kunststof. Het roterende deel is voorzien van lagers en veilig remmechanisme voor jarenlang gebruik.

Het roterend reclamebord zonder tekst kan in eigen studio beletterd worden, zie hiervoor de mogelijkheden. Voor teksten kijkt u op de rubriek "accessoires" bij tekstset ziet u keus uit 5 kleuren, wit, geel, rood, groen of blauw. Uiteraard kunt u ook uw eigen tekst in kleur naar wens aangeven of een eigen tekst plakken. Koopt u in 1 bestelling ook een tekstset dan monteren wij die zonder arbeidsloon te berekenen. Deze roterend topspinner is altijd op voorraad en kan onbeletterd binnen 24 uur verzonden worden, beletteren moet worden ingepland en duurt 2-3 dagen. Wij verzenden het stoepbord van uw keuze binnen 24 uur, bestel direct het stoepbord hier online en laat het direct bij uw winkel afleveren.

Het draait immers om de omzet !


Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »