Uw online partner in reclame, belettering en bewegwijzering

Stoepbord voor posters

Min: €0 Max: €800

Stoepbord, Stoepborden en reclamebord voor posters; Bij ReklameExpress bestelt u snel en eenvoudig alle stoepborden voor posters met snelwissellijsten voor het eenvoudig wisselen van posters, tegen een scherpe prijs.

De posterborden hebben we in de standaard posterformaten A1, A0 en de postermaat 70x100 cm. en altijd dubbelzijdig.De A0 is een erg groot formaat let u daarbij op de gebruiks en handelingsruimte.

Een goed en handig reclamebord is het goedkope stoepbord actiemodel budget in de maat A1 dat is de papiermaat 59.4x84 cm, de meest gebruikte postermaat. Elk reclamebord wordt compleet geleverd met rondom aluminium klicklijsten en twee transparant folieplaten voor bescherming van uw poster.

De stoepborden met kunststof voet of waterbasis hebben handige wieltjes voor het buiten zetten, hiermee is ook de grote maat A0 licht en snel te verplaatsen.

U kunt bij dit type posterbord met watervoet kiezen uit aluminium of zwarte uitvoering.

Ze zijn alle waterproof of waterbestendig, zie hiervoor de informatie in de productomschrijving.

Kijkt u naar uitgebreide collectie met de modellen als Budget, Winwin of Poster.

Hier kunt u het actuele aanbod en gehele assortiment stoepborden direct bekijken en kopen. Al deze stoepborden leveren wij direct uit onze megavoorraad tegen vaste verzendkosten.

Binnen 24 uur verzenden wij het stoepbord van uw keuze, dus geen levertijd !


Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »