Uw online partner in reclame, belettering en bewegwijzering

Deurbord, kantoorbordje voor eigen print

Min: €0 Max: €55

Deurbordje, naambordje of kantoorbordjes van aluminium; eenvoudig handige naambordjes bestellen voor uw kantoor, praktijkruimte of leslokaal geschikt voor eigen print, met zelfklevend tape voor supersnel monteren aan deur of wand. Deze goedkope deurbordjes zijn een duidelijke bewegwijzering in bedrijven, instellingen of organisaties, in de kamerbordjes is de tekstprint snel te wijzigen erg flexibel in functie van het betreffende kantoor.

De werkruimte van uw medewerkers zijn hiermee voor iedereen goed kenbaar gemaakt en het strakke en moderne kantoorbordje is ook in grote afmeting te koop om bedrijfsbewegwijzering zelf voordelig te kunnen uitvoeren met eigen printjes. Pluspunt is het zelf kunnen wisselen van de inhoud in eigen beheer, fraai geanodiseerd aluminium deurbordje met goede vormgeving en uw print is door een transparant kunststofplaatje veilig beschermd.

Bekijk hier voor de juiste formaatkeuze het assortiment naambordjes, bestel direct. Wij leveren alle formaten naambordjes direct uit voorraad tegen vaste verzendkosten, bestel ze online in onze webwinkel.


Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »